maanantai 25. huhtikuuta 2016

Viikonloppu

Viikonloppu alkoi tosiaan jo torstaina, sillä perjantaina täällä Tanskassa oli katumus ja rukouspäivä (Store Bededag). Torstaina menimme ajoissa nukkumaan, sillä väsymys oli kova.

Perjantaina kävimme Millan ja kahden espanjalaisen Erasmus oppilaan kanssa sademetsä eläintarhassa. Kävimme siellä jo Päivin ja Millan kanssa ensimmäisellä viikolla, kun olimme täällä. Pojat olivat saaneet työpaikkansa kautta 4 ilmaislippua sinne, joten päätimme lähteä mukaan toistamiseen. Myös eläintarhan ulkopuoli oli avautunut ja siellä vilisi gepardi ja leopardi, sekä possuja, lehmiä ja muita maatilan eläimiä. Perjantaina sää onneksi suosi ja aurinko paistoikin koko päivän.

Lähes kaikki kaupat olivat kiinni pyhän takia. Onneksi olimme varautuneet siihen ja ostimme jo torstaina tarvittavat ruuat tms. Kauppojen aukioloajoista infottiin erittäin huonosto ja huomasimme, että paikallisetkaan eivät tienneet mitkä kaupat olivat auki ja mitkä eivät.

Kolme kupolia, jotka muodostavat sademetsän.

Eläintarhan näköalapaikan maisemia. 

Laiskiainen



Lauantaina vietimme aikaa asuntola kavereidemme kanssa ja nautimme viimeisestä kokonaisesta viikonlopusta täällä Randersissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti