maanantai 4. huhtikuuta 2016

Ensimmäiset päivät

Moikka!
Saavuimme Millan kanssa Randersiin jo perjantaina, mutta saimme vasta tänään netin toimimaan. Lensimme Helsingistä Kööpenhaminaan, josta otimme taksin juna-asemalle. Junalipun osto sujui hyvin, mutta itse matka sisälsi paljon ongelmia. Menimme junalla reippaasti vaihtopysäkkimme ohi ja pieni paniikki alkoi iskeä. Saimme kuitenkin paljon apua ystävällisiltä ihmisiltä ja löysimme mutkien kautta Langån juna-asemalle, josta Anne tuli meidät hakemaan. Lähdimme autolla kohti Randersia ja Anne esitteli meille paikkoja. Sen jälkeen hän toi meidät asuntolaamme, jossa asumme tämän kuukauden. Asetuimme aloillemme ja kävimme hakemassa pientä purtavaa, sillä nälkä oli kova. Olimme loppuillan asuntolassa, sillä olimme hyvin väsyneitä matkustamisesta. 

Lauantaina kävimme katsomassa Randersin keskustaa ja kävimme kahvilla. Haimme kaupasta ruokaa ja kokkailimme asuntolamme keittiössä. 


Eilen sunnuntaina nukuimme myöhään ja illalla opettajamme Päivi saapui Randersiin. Menimme moikkaamaan häntä pyörillä, jotka meille on vuokrattu. Haimme ruokaa ja söimme Päivin asunnossa keskustellen tulevasta jännittävästä viikosta. 


1 kommentti:

  1. Kaikki tiet vievät Roomaan... Tässä tapauksessa kaikki raiteet vievät ohi vaihtoaseman :D No, mutta te selvititte tilanteen hyvin ja panikointi oli varmasti loppujen lopuksi aika turhaa, eikös vain. Tällaisia asioita sattuu ja tärkeintä on vain ottaa se asenne, että kyllä tämä tästä jotenkin suttaantuu ja sitten toimia sen mukaan. Hienosti selvisitte kuitenkin vielä saman päivän aikana asuntolalle.

    Itse kun saavuin kaikkien vaihtojen jälkeen Randersiin, olin myös hieman ymmälläni siitä, että kuulutuksista junassa ei saa mitään selvää. Piti silmä tarkkana kytätä ikkunasta mitä aseman kylteissä lukee.

    Vaikeuksien kautta voittoon!

    VastaaPoista